2022. január 23. vasárnap

Keresés az oldalon

Kedves Kollegák! Kedves Szülők! Kedves Érdeklődők!


A CSALÁDMÓDSZERTÁR egy „dédelgetett gyermekünk”, amely a sokak által már

jól ismert MÓD-SZER-TÁR Oktatásszervező és Tanácsadó Kft. újabb profiljaként kezdte meg működését.

Reflektálva a társadalmi változásokra és kihívásokra, mely arra sarkallt bennünket, hogy nyissunk a családok, szülők irányába is, hogy szakértő és tanácsadó körünk országos hálózat keretében elsősorban a céghez kötődő és kapcsolódó közoktatási intézmények közvetlen támogatásával és aktív részvételével előadások, és egyéb más alkalmak során segítse a szülővé válást, illetve fejlessze a szülők pedagógiai kultúráját.

A CSALÁDMÓDSZERTÁR a főváros határain túl is – elsősorban pedagógusok bevonásával és együttműködése révén – hathatós segítséget és kiemelt figyelmet kíván fordítani a hozzánk fordulók igényeinek kielégítésére:

  • Családoknak: szülők, gyermekek, nagyszülők
  • Civil szervezeteknek
  • Neveléssel foglalkozó intézményeknek

Mindhárom területen országos lefedettséggel kívánunk megjelenni és működni, egy-egy szolgáltatással mindig a szolgáltatás profiljának megfelelő célcsoport bevonásával. Életkori korlátokat az egyes területek szabnak, összességében azonban elmondható, hogy a CSALÁDMÓDSZERTÁR célcsoportja tágan értelmezve minden olyan magyar, illetve hazánkban élő állampolgár, aki szülei, vagy egyéni elhatározása szerint igénybe kívánja venni szolgáltatásainkat, illetve maga is részese szeretne lenni ennek a vállalkozásnak.

 

 

 

 

 

Kovács Mária

Titkárság vezető

Tanár

Szervezés, képzések, adminisztráció

e-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">

telefon: 30-460-3875      

fax: 06-1/ 245-35-12

Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus u. 5 V. 49 sz.

    Lendvai Lászlóné Ani           

Szakmai vezető

Mesterpedagógus

Óvodapedagógus, közoktatási szakértő és minőségügyi tanácsadó, intézményfejlesztő

 

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!